Breu descripció

«Molt vast és el Món d’Ariät i, en tota la seva extensió, hi té cabuda tota la fantasia imaginable. Per les terres que el formen hi caminen gran diversitat de bèsties i éssers, així com hi neden en els mars i rius; s’eleven orgulloses i atrevides serralades que volen tocar el reialme del Cel i petits turons més modestos i vergonyosos; terrenys extensos molt poblats d’arbres i plantes i d’altres més erms; indrets de gran bellesa i singularitat amb d’altres que amaguen tota mena de perills. La cobdícia i debilitats d’alguns pobles, el coratge d’altres i l’humiliat d’uns pocs estan separats per uns límits tan fins com l’esmolat metall de les espases que, en qualsevol moment, poden trencar l’equilibri de l’existència.

Una persona, malgrat tots els perills i amenaces que s’hi pugui trobar, es pot sentir desitjosa i joiosa d’endinsar-se en aquest Món. I més en concret en aquesta colossal extensió de terra, emergida de les profundes aigües dels mars, anomenada Nianitnüak en la Llengua de l’Antigor, la llengua emprada pels Creadors que van compondre el Món d’Ariät. Però ha d’anar amb compte: aquest desig, aquesta joia, poden corrompre els seus pensaments i farà que no pugui trobar els mots apropiats per descriure’l a qui no hagi gosat endinsar-s’hi. Val a dir també que, mentre hi romangui, tindrà temors de sortir-ne, ja que les grans portes elaborades amb màgia i que permeten l’accés a aquest Món es poden tancar i esvair-se, sense deixar cap rastre per poder tornar a trobar-les …».

 

Nianitnüak és el fabulós continent, situat en el Món d’Ariät, on tenen lloc la major part de les grans proeses i daltabaixos de les meves narracions creades pel meu imaginari inspirant-me en el meu entorn, les llegendes que l’envolten i els relats de J.R.R. Tolkien.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s